Barbie doet aangifte tegen vriendin voor uitlekken seksvideo

barbie, samantha de jong, rolf tangel
Barbie en Rolf Tangel. Foto: Facebook

Barbie, echte naam Samantha De Jong, gaat morgen aangifte doen tegen haar ‘hartvriendin’ voor het lekken van een seksvideo. Het filmpje wordt sinds woensdag massaal gedeeld via WhatsApp. 

‘Hartvriendin’

In de video is te zien hoe Barbie een gezellige avond heeft met haar ex-vriend, Rolf Tangel. De blondine leende haar telefoon uit aan een vriendin die de filmpjes zonder toestemming van Samantha heeft gedownload en dus ook verspreid. Zowel Barbie als Rolf weten wie er achter het lekken van de video zit. “Het is dezelfde zogenaamde hartsvriendin van Samantha die haar vorige filmpje ook had doorgestuurd”, reageert Tangel in het radioprogramma Haagse Ochtendradio. “Vrijdagochtend gaan we samen aangifte doen.”

Dit is de tweede dat er een seksvideo van de Haagse realityster die gelekt is. De eerste video van haar is waarschijnlijk gemaakt in de kliniek waar zij behandeld werd.

Kim Holland bood Samantha recent 100.000 euro voor het meespelen in een pornofilm. Barbie sloeg het aanbod echter af.

Abortus

Gisteren kwam naar buiten dat Barbie afgelopen zaterdag abortus had gepleegd in een kliniek in Roermond. Later werd dit door zowel Barbie als haar vriendin Kimberley ontkent.