Barbie terug bij ex-vriend en wil terug op televisie

barbie, samantha de jong, rolf tangel
Barbie en Rolf Tangel. Foto: Facebook

De Haagse realityster Barbie wil toch weer graag terug op televisie. “Barbie heeft mij om een doorstart op televisie gevraagd”, zegt haar manager Jake Hampel tegen het AD. De 28-jarige diva was er eind vorig jaar stellig van overtuigd dat zij niets meer met het tv-wereldje te maken wilde hebben. Zij gaf aan dat zij zich misbruikt voelde door onder andere RTL.

Twijfels

Hampel is er zelf nog niet zeker van of dit wel een goede keuze van Barbie is. “Ik heb tegen Samantha gezegd dat ze, voordat ze weer aan de slag gaat voor een tv-programma, eerst honderd procent beter moet zijn.”

Barbie kampt met psychische problemen en is hiervoor in behandeling geweest. Begin dit jaar probeerde zij haar pols door te snijden na een overdosis drugs. “Voordat ik met haar verzoek aan de slag ga, wil ik eerst van de behandelaar en specialisten horen of een terugkeer op de buis al dan niet verantwoord is. Verder moet de zorg voor haar twee kinderen, dochter Angelina (5) en zoon Milano (2), die momenteel bij hun vader Michael van der Plas in Spanje wonen, altijd voorop staan.”

Relatie

De Haagse blondine, die recent nog aan Shownieuws liet weten dat zij borderline heeft, is inmiddels weer terug bij haar ex-vriend Rolf Tangel. Haar relatie met Jordi Ossel liep begin deze maand op de klippen.

Tangel was pornoacteur bij het bedrijf van Kim Holland, maar stopte hiermee vlak nadat hij een relatie met Barbie kreeg. Hij werkt nu bij een supermarkt. Uit een eerdere relatie kreeg Tangel een zoon, Romario (4).