Barbie vindt huis en twijfelt om Facebook te verwijderen

barbie, samantha de jong-
Foto: Haagse Gekkigheid

Samantha de Jong, alias Barbie, heeft een huisje gevonden en gaat verhuizen. Dit laat de Haagse blondine op Instagram weten.

“Ik heb een huisje gekregen. Ik ben zo blij voor mezelf en me kindjes. Ik had de keuze uit 2 huisjes, maar ik heb een keus gemaakt!!”, schrijft de realityster op Instagram.

Verwijderen

Barbie schrijft ook dat ze er over nadenkt om Facebook te verwijderen. “Verder zit ik erover na te denken even rust te nemen en mijn Facebook te verwijderen. Ik heb de laatste tijd veel meegemaakt. Ik heb me vergist in bepaalde vrienden waar ik ook aangifte tegen heb gedaan vanwege de video’s.”

Nieuwe start

De Haagse wil graag weer van voor af aan beginnen en is klaar met alle negativiteit. “Ik heb geen vrienden nodig. Ik maak een nieuwe start met mijn vriendinnetje Kimberley en mijn familie die er dag en nacht voor me zijn en waar ik zielsveel van hou. Ik was zwak, maar ben hier harder en sterker van geworden. Het kan nu alleen nog maar beter worden. Het begin is er al. Nieuw begin, nieuw huisje. Dat wordt klussen en dit keer wordt het geen roze. Op naar een mooie toekomst!!”

Yeaaaah ik heb een huisje gekregen ? ik ben zo blij voor mezelf en me kindjes ik had de keuze uit 2 huisjes maar ik heb een keus gemaakt.!! Verder zit ik erover na te denken even rust te nemen en mijn Facebook te verwijderen ik heb de laatste tijd veel meegemaakt heb me vergist in bepaalde vrienden waar ik ook aangifte tegen heb gedaan vanwege de video’s. Ik heb geen vrienden nodig maak een nieuwe start met mijn vriendinnetje Kimberley en mijn familie die er dag en nacht voor me zijn en waar ik zielsveel van hou.. ? Ik was zwak maar ben hier harder en sterker van geworden.Het kan nu alleen nog maar beter worden. Het begin is er al. Nieuw begin Nieuw huisje dat word klussen en dit keer word het geen roze ? Op naar een mooie toekomst.!!

Een bericht gedeeld door Samantha de Jong (@samanthaenfriends) op