Cherish geeft duidelijkheid over relatie met Tim op Belgische TV

Tim, Cherish, Temptation Island--2
Tim en Cherish bij het televisieprogramma Gert Late Night. Foto: Tim/Instagram

Tim en Cherish waren gisteren te gast in het Belgische televisieprogramma Gert Late Night. Hier heeft de verleidster alle twijfel weggenomen over de relatie tussen het Temptation Island-koppel. “Even voor de duidelijkheid, Tim en ik zijn niet samen!”, schreef zij na het programma bevestigend op Instagram.

Spijt

“Het is voor mij echt een spelletje geweest”, zegt Cherish. Als de presentator vraagt of ze er moeite mee heeft dat ze Tim alles heeft doen opgeven. “Ja, daar heb ik ook wel een beetje spijt van. Maar hij heeft ervoor gekozen om aan Temptation mee te doen en het is en blijft een spel, een uitdaging die je doet met je relatie.” 

Grenzen

De blondine vindt wel dat er grenzen zijn overschreden. Bijvoorbeeld toen zij van verleidster Zwanetta hoorde dat Tim haar meer vertrouwde dan zijn eigen moeder. “Dat was wel een beetje too much voor mij,” aldus Cherish.

De verleidster laat ook weten dat ze geen seks heeft gehad met Tim. “Maar sowieso geef ik mijzelf ook niet zo snel weg. Ik vind dat als je zoent, dat je dan al gewoon vreemdgaat.” 

Eerlijk

Cherish heeft eerlijk aan Tim vertelt dat het allemaal maar een spelletje was, een temptation. Volgens de blondine heeft Tim dit geaccepteerd, al zegt hij nog altijd verliefd op haar te zijn.

Om alle twijfel weg te nemen, bekrachtigde Cherish na de show al het bovenstaande nog maar eens via Instagram. Tim reageerde hier bevestigend op. De lucht lijkt nu officieel geklaard te zijn. De twee gaan als vrienden verder door het leven.