Flyeractie voor vermiste Nsimire (14) in winkelcentrum Rotterdam

nsimire flyeractie rotterdam zuidplein
Foto: De Boze Moeder/Twitter

Opnieuw is er geflyerd in een poging om meer informatie te krijgen omtrent de vermiste 14-jarige Nsimire uit Den Haag. De tiener is al meer dan drie weken spoorloos. Om 16.15 uur zullen er door vrijwilligers pamfletten uitgedeeld worden in en om winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam.

Mensen die willen helpen met de zoekactie kunnen flyers komen ophalen. “Je kunt bij ons flyers ophalen om op een moment dat voor jou uitkomt te flyeren. We horen dat veel mensen graag willen helpen, maar bijvoorbeeld geen printer hebben of niet kunnen flyeren op de tijdstippen van onze events”, schrijven de initiatiefnemers op Facebook.

Zwaar

Gisteren sprak DAGonline met Alphonse Muambi, de woordvoerder van de familie, over de situatie van de vermiste Nsimire. Daaruit bleek dat de familie Massembo het erg zwaar heeft. De 11-jarige Benedict mist haar zus enorm. “Op een zonnige dag vroeg Yvette (moeder) aan Benedict of zij geen zin had om even lekker buiten te gaan spelen met vrienden. Maar ze zei dat ze daar geen zin in had. Zij verdween vervolgens in de slaapkamer van Nsimire, kroop in haar bed en bleef daar de hele dag”, zegt de woordvoerder. Benedict vertelde achteraf dat ze graag bij Nsimire wilde zijn en zichzelf daarom opsloot in de kamer van haar zus. U kunt het gehele artikel hier lezen.