Geldinzameling voor terminaal zieke Eva uit Capelle

eva van der jagt, baarmoederhalskanker
Eva van der Jagt Foto: Facebook

Guillermo Babel, beter bekend als de Surinaamse comedian Baba Yaga, is een geldinzamelingsactie gestart om de terminaal zieke Eva van der Jagt een uitvaart en een weekendje weg te kunnen bezorgen.  

Kanker

In 2014 werd er bij Eva van der Jagt uit Capelle aan den IJssel baarmoederhalskanker geconstateerd. Na een operatie en een chemokuur kreeg zij te horen dat zij kankervrij was. Eva bleef echter klachten houden en de kanker kwam terug. Na een loodzware periode kreeg zij van de dokters te horen dat zij waarschijnlijk het einde van het jaar niet zal halen.

Inzameling

Eva heeft geen uitvaartverzekering. Baba Yaga, die zelf verteld zijn lievelingstante te hebben verloren aan de ziekte en nachten wakker lag van Eva’s verhaal, kon het niet met leden ogen aanzien en startte een geldinzamelingsactie om Eva een mooie uitvaart te kunnen bezorgen. Daarnaast heeft Eva drie kinderen, waarmee zij graag nog een keer een weekendje weg zou willen. Het is de bedoeling dat ook deze wens met de donaties gerealiseerd gaat worden.

Wil jij Eva ook een hart onder de riem steken en een financiële bijdrage leveren? Er kan hier gedoneerd worden.

Aflevering 1 baarmoederhals kankerEva van der jagt haar verhaal( noooittt gedacht dat gewoon kan en bestond)Deel het en Tagg iedereen voor informatie want het kan je zo overkomen

Geplaatst door Guillermo Babel op Vrijdag 13 april 2018