Gezocht: redacteuren en columnisten voor snelgroeiend nieuwsplatform

gezocht, columnisten, dagonline
Foto: Jobs Across the World

Heb jij een mening of wil jij graag je visie delen aan een groot publiek? Dat kan! DAGonline zoekt per direct columnisten die een mooie bijdrage kunnen leveren aan onze website. Wil jij graag nieuwsredacteur worden bij DAGonline? Klik dan hier.

Wat is DAGonline?

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Antillen. Het idee is geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. De website ging in oktober 2017 online.

DAGonline heeft de doelstelling én ambitie om een toonaangevende nieuwswebsite in Nederland te worden.

Bereik

DAGonline.nl groeit snel en is inmiddels opgenomen in Google Nieuws. Dit houdt in dat jouw geschreven columns zichtbaar worden in de speciale nieuwsindex van Google en daarnaast ook in de reguliere zoekmachine van Google beter en sneller zichtbaar worden. Concreet betekent dit voor jou maar een ding: meer bezoekers (lees: lezers) voor jouw columns.

Wij zetten onze artikelen en columns daarnaast uit op een aantal grote Facebookpagina’s met een groot bereik. Lezers zijn dus gegarandeerd.

Mail ons!

Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren met jouw mening en/of visie? Stuur dan een mailtje naar redactie@dagonline.nl. Stel jezelf voor en vermeld ook even je leeftijd. Wij zullen dan snel reageren.

Tot dan!

DAGonline

Let op: deze functie betreft op vrijwillige basis. Wij kunnen op dit moment helaas (nog) geen salaris of vergoeding bieden.