Jeffrey Lake doet zijn verhaal na onverwachte breuk met Barbie

jeffrey lake, barbie
Barbie en Jeffrey Lake. Beeld: RTL Boulevard

De relatie tussen volkszanger Jeffrey Lake en de Haagse diva Barbie liep vorige week onverwachts op de klippen. Samantha, zoals Barbie in het echt heet, liet Jeffrey dit telefonisch vanuit de kliniek in Schotland weten. Jeffrey deelt deze week zijn verhaal in weekblad Story.

Voor de zanger kwam de breuk compleet uit de lucht vallen. Komende weekend zou de Rijswijker eigenlijk afreizen naar het Castle Craig Hospital, maar de trip is gecanceld. Jeffrey is niet meer welkom. “De breuk kwam totaal onverwacht. De afgelopen weken sprak ik Sam geregeld. In het begin zei ze hoe dankbaar ze was dat ik voor haar had geregeld dat ze naar deze kliniek kon. Ze was blij daar te zijn en na twee weken voelde ze zich al stukken beter. Wel vroeg ze me vaak wat er nog over haar op social media werd geschreven. Ik zei altijd dat ik me daar niet mee bezighield en zij dat ook niet zou moeten doen. Dat leek ze wel te accepteren. En nu ze na ruim vier weken behandeling een stuk helderder is, maakt ze het uit…”, aldus Jeffrey.

Invloed

De volkszanger zegt dat Barbie telefonisch contact met mensen heeft die een verkeerde invloed op haar hebben. “Terwijl we met de kliniek de afspraak hadden dat Sam alleen telefonisch contact kon hebben met haar familie en met mij. Maar het blijkt dat iedereen naar de kliniek kan bellen en dan word je gewoon doorverbonden. Want patiënten nemen er de telefoon op. En als je aan ze vraagt of je Sam kan spreken, verbinden ze je door. Ik vind dat ongelooflijk.”

Jeffrey heeft officieel een punt achter de relatie gezet en is er klaar mee. “Misschien komt ze over een tijdje en zegt dat ik toch de man van haar leven ben. Maar dan zal ik haar zeggen dat we niet samen kunnen zijn. Dat is ook wat mijn familie zegt. Zij hadden me vooraf gewaarschuwd”, aldus de Rijswijker.

Media

Met de carrière van Jeffrey gaat het erg goed, die zit in de lift. Een relatie met Barbie in combinatie met zijn groeiende succes lijkt hem alles behalve een goed idee. “Als zanger sta ik steeds meer in de spotlights en dat maakt het alleen maar erger. Sam kan dat leven niet meer leiden. Zij zal dus nooit mee kunnen naar optredens. Dat is niet niks als je een relatie hebt en je het succes wil delen. Misschien is het daarom maar beter dat het nu is uitgegaan. Dus ook als ze op haar woorden terugkomt, zal ik zeggen dat het niet meer gaat. Juist omdat de kinderen voor Sam op het spel staan. Zij moet echt voor Angelina en Milano gaan. Ze moet uit de media verdwijnen. En dat kan niet als wij samen zijn”, besluit Jeffrey.