Kandidaten Miss Amsterdam Verkiezing maken reclamespotje voor SLM

(VLNR) Romy Spaltman, Janet Duah, Anna-Noëlle Kaffé en Janice Babel. Foto: Miss Amsterdam Verkiezing 2018/Facebook.

Aan vier kandidaten van de Miss Amsterdam Verkiezing 2018 is gevraagd om een commercial te maken voor een van de sponsoren van het evenement. De dames kozen voor de Surinaamse luchtvaartmaatschappij, SLM. 

Romy Spaltman, Janet Duah, Janice Babel en Anna-Noëlle Kaffé pakken hun moment en laten zichzelf van hun mooiste kant zien in het reclamespotje.

Positiviteit

Mocht Romy (20) Miss Amsterdam 2018 worden dan weet ze al heel goed wat zij zou willen betekenen voor haar stad. “Ik zou graag promotie-activiteiten willen doen en de fantastische stad Amsterdam willen vertegenwoordigen bij allerlei events in binnen- en buitenland, waarbij ik hoop heel veel positiviteit en vertrouwen over te brengen en enorme reclame te maken voor alles waar Amsterdam goed in is en waar Amsterdam voor staat.”

Geloof

Talent ontwikkeling is belangrijk voor de 21-jarige Janet. Ook vindt zij dat jongeren meer in hunzelf moeten geloven. Zij denkt dat ze met haar Ghanese achtergrond en de titel Miss Amsterdam het gezicht kan zijn van multicultureel Amsterdam.

Inspireren

Janice (25) is momenteel druk bezig met afstuderen. Zij volgt de opleiding Communicatie (Reclame, Media & Design). “De Amsterdam Missverkiezing is voor mij een unieke kans om Amsterdam te laten zien dat deze Miss een nuchtere, hardwerkende powervrouw is, die niet alleen jonge meiden, maar alle vrouwen wil inspireren.”

Aandacht

Mocht de 21-jarige Anna-Noëlle Miss Amsterdam 2018 worden dan zou ze haar ervaring als pleegkind willen delen met de stad. Zo zegt zij: “Ik zou graag mijn ervaring als pleegkind willen inzetten om achtergestelde kinderen net zulke goede kansen te geven als ik gehad heb. Dit zou ik willen doen door onder meer de politiek, het bedrijfsleven, de jeugdhulpverlening en de scholen te motiveren om extra zorg en aandacht voor deze kinderen in te zetten.”

De Miss Amsterdam Verkiezing 2018 is op 27 mei in de RAI in Amsterdam. Meer info vindt u op MissAmsterdamVerkiezing.nl.

Commercial Surinam Airways

De missen kregen de opdracht om een commercial te maken voor één van onze sponsoren. Vandaag zien jullie de commercial van Miss: Romy Spaltman, Janet Duah, Janice Babel en Anna-Noëlle Kaffé. Zij hebben een commercial gemaakt voor Surinam Airways (Official). Voor meer informatie over Surinam Airways ga je naar: www.flyslm.comDe commercial met de meeste likes wordt getoond tijdens de finale op 27 mei in de RAI Amsterdam. Steun jouw favoriete Miss door de commercial te liken en te delen.En heb jij jouw kaartjes nog niet gekocht voor de finale van a.s. zondag? Haal deze dan snel via: www.missamsterdamverkiezing.nl

Geplaatst door Miss Amsterdam Verkiezing op maandag 21 mei 2018