Moeder vermiste Daylien (16) plaatst oproep op Facebook

daylien, rotterdam, vermist, amsterdam,
De vermiste Daylien uit Rotterdam.

De moeder van de vermiste 16-jarige Daylien Clemensia uit Rotterdam heeft op Facebook een oproep geplaatst om haar tweelingdochter terug te vinden. 

Amsterdam

Daylien wordt sinds donderdagochtend vermist. Zij is omstreeks 10:00 uur met een koffer met kleding vertrokken vanaf de ‘s Gravendijkwal in Rotterdam. Zij is daarna in de metro gesignaleerd met een blauwe koffer en op het Centraal Station uitgestapt. Vermoedelijk is zij vanaf hier met de trein, via Den-Haag, naar Amsterdam gereisd. Daylien heeft geen paspoort en/of identiteitskaart bij zich.

Omschrijving

Daylien droeg een geel jurkje en zwarte Nikes van het model Air Force. Maar aangezien de Rotterdamse een koffer met kleding heeft meegenomen, moet rekening gehouden worden dat zij niet meer de kleding draagt die zij droeg op de dag van haar verdwijning. De tiener heeft verder opvallende moedervlekken naast haar neus.

Informatie

Heeft u haar gezien? Of weet u misschien waar zij verblijft of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

UPDATE 23-04-2018, 13.41 uur

Daylien is, in goede gezondheid, terecht. De familie bedankt iedereen voor het delen en meezoeken.