OG3NE reageert in statement op nieuwe liefde van vader Rick

og3ne
Foto: Filmingdesigner.nl

Het doet de zangeressen van OG3NE ’enorm goed’ dat hun vader Rick Vol opnieuw verliefd is geworden. Dat laten Lisa, Shelley en Amy zondag weten in een verklaring.

De 55-jarige Vol maakte gisteren op zijn Instagram bekend dat hij een relatie heeft met de 20-jarige Janine Aarts. De liedjeschrijver deelde op het sociale platform een foto van zijn nieuwe vlam. “Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is. Daarom nu genieten van deze zomervakantie met Janine”, schrijft hij er als bijschrift bij. Janine deelde dezelfde foto ook op haar Instagram.

De zangeressen zeggen blij te zijn voor hun vader. “Het doet ons enorm goed om mee te maken dat papa weer wat blijdschap vindt. Het helpt als je iemand hebt die voor je klaarstaat en je weer een beetje het geluk laat voelen. We hebben het allemaal nog erg zwaar met het verlies van mama en weten door onze eigen relaties ook hoe belangrijk het is om niet alleen door de dalen te gaan en iemand te hebben die je er weer bovenop helpt wanneer je het even niet meer ziet zitten”, schrijven Lisa (24), Shelley en Amy (beide 22) in het statement.

Gemengde reacties

Op social media zijn er veel positieve reacties en felicitaties te lezen op de liefdesverklaring van Rick en Janine. “Geniet er van jullie! x”, schrijft zanger Marco Borsato als reactie onder de foto.

Er is echter ook veel kritiek op de keuze van de liedjesschrijver voor zijn 35 jaar jongere vriendin. In de verklaring wordt over het leeftijdsverschil door de drie zussen niet gerept. “We hebben van dichtbij meegemaakt dat Janine een supergrote steun is, onze vader gelukkig en blij maakt, iets wat je als dochters natuurlijk het allerliefste wilt.”