Politie plaatst oproep aan vermiste Nsimire (14)

nsimire massembo, vermist, den haag
De vermiste Nsimire Massembo (14) uit Den Haag.

De politie heeft een gerichte oproep geplaatst aan de vermiste Nsimire (14) uit den Haag. De boodschap verscheen vanavond op de website van de politie.

“Het kan moeilijk zijn om na 2,5 week contact op te nemen. Het is wel het beste om te doen. We willen graag met je praten en horen hoe het met je gaat. Als je je nog niet wilt melden, laat dan in elk geval iets van je horen. En kom je wel naar ons toe, dan zullen wij je opvangen en eerst eens rustig praten over wat er aan de hand is, wat je nodig hebt. Daarna kijken we hoe we je kunnen helpen.

Op de televisie wordt op dit moment een opsporingsbericht uitgezonden. Als het kan, bekijk dat filmpje dan eens: je vriendinnen hebben ook een boodschap voor je”, schrijft de politie in de oproep.

Telefoon

In een speciaal politiebericht van Omroep West wat vandaag werd uitgezonden werd duidelijk dat de telefoon van Nsimire nog meerdere malen actief is geweest in Den Haag na haar vermissing op 27 juli.

Petitie

Op social media uiten veel mensen hun onvrede. Zij vinden dat door onder andere de autoriteiten niet voldoende gedaan wordt om Nsimire op te sporen. Deze roep lijkt nu gehoord te zijn. Er is namelijk een heuse petitie in het leven geroepen om ‘alles op alles’ te zetten om de tiener te vinden.

Weet u waar Nsimire is? Bel dan direct met 0800-6070 of 112.