Rapper Boef met grof geweld van podium getrokken

boef van podium getrokken, the box amsterdam
De man pakt het been van rapper Boef vast om hem vervolgens enkele seconden later naar beneden te trekken.

Rapper Boef is gisteren door een bezoeker met grof geweld van het podium getrokken in The Box in Amsterdam. Het incident werd vastgelegd op camera.

In de video is te zien hoe Boef tijdens het nummer ‘LIT’ naar voren toe loopt op het podium. Op dat moment komt er een bezoeker het podium op. Een beveiligingsmedewerker en de tourmanager van de rapper snellen er direct achteraan om de man in de kraag te vatten. Dit gebeurd allemaal vrij gemoedelijk. Boef slaat zelfs een arm om de man heen en het voorval lijkt met een sisser af te lopen.

Onder in beeld in dan plots te zien hoe een andere mannelijke bezoeker die vooraan op de grond bij het podium staat het been van de Habiba-artiest vastpakt. Hij houdt enkele seconden vast en trekt Boef dan vervolgens keihard naar beneden, wat voor een levensgevaarlijke situatie zorgt. De beveiligingsmedewerker en de tourmanager springen direct van het podium af en binnen enkele seconden is Boef weer terug op de bühne. De rapper blijft opvallend rustig en ging vervolgens door met zijn show.

Het is op dit moment nog niet duidelijk of Boef iets aan zijn val heeft overgehouden en wat er met de dader gebeurd is.

UPDATE: 

Het management van Boef heeft aan RTL Boulevard laten weten dat het om een dronken man ging die al een aantal keer aan het been van de rapper trok. Boef reageerde zelf vrij nuchter. “Ach, het hoort gewoon bij het vak”.

Zie hieronder het filmpje.