Samantha de Jong weer thuis met gebroken bekken en pols

barbie, samantha de jong, nieuw
De nieuwe Barbie (L) en de oude Barbie (R).

Samantha ‘Barbie’ de Jong is uit het ziekenhuis ontslagen en inmiddels weer thuis. Dit meldt de voormalige realityster op Instagram. De Jong hielt een gebroken pols en bekken over aan de sprong die zij woensdagmiddag van het balkon maakte. 

De Haagse zegt in het gips te zitten en acht weken te moet rusten. Zij zegt zich niets meer van het voorval te kunnen herinneren. Volgens haar vriend Maron Hill gaat het de goede kant op.

De realityster wil niet dat mensen over haar oordelen. “Niemand weet wat ik mee maak in mijn leven. Ook ik heb veel verdriet, al helemaal over mijn kids en de dingen die gebeurd zijn in mijn verleden. Alle instanties die in je nek zitten, je continu moeten bewijzen tegenover andere, roddels die verspreid worden die niet waar zijn. De media maakt je gewoon helemaal kapot. Ik hoef hier niet de zielige uit te hangen, maar oordeel niet als je niets van iemands leven weet. Voor de rest wil ik iedereen bedanken voor de lieve berichten”, aldus de Jong op Instagram.

Denk jij aan zelfmoord? Je bent niet alleen. Praat er met iemand over in je omgeving of neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl of bel naar 0900-0113.