TUI ook komende winter naar Suriname met eigen Dreamliner

tui dreamliner 787, boeing
Een Boeing 787 Dreamliner toestel van TUI. Foto: Anna Zvereva

Wegens succes blijft TUI ook komende winterperiode van Amsterdam naar Paramaribo vliegen met zijn eigen Boeing 787 Dreamliner.

Code-share

Sinds juli 2017 voert de luchtvaartmaatschappij vluchten naar Suriname uit onder een code-share overeenkomst in samenwerking met de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM). Door de codeshare tussen TUI en Suriname Airways bestaat de mogelijkheid om Suriname te combineren met een doorreis naar Aruba of Curaçao.

Succes

TUI vliegt zelf vanaf de zomer 2017 op de maandagen met zijn eigen Boeing 787 Dreamliner naar Paramaribo. Wegens succes stopt dit dus niet na de zomer en is er besloten ook in de wintermaanden op de maandagen naar Suriname te blijven vliegen. Volgens TUI zit de vakantiebestemming Suriname in de lift.

“De resultaten na bijna een jaar zijn succesvol en beide partijen hebben besloten de samenwerking voort te zetten en uit te breiden. TUI fly zal ook komende winter een van haar Boeing 787-8 Dreamliners inzetten voor een wekelijkse vlucht naar Paramaribo”, meldt een woordvoerster van TUI aan Reismedia.