Vader vermiste Nsimire (14) doet emotionele oproep op Facebook

nsimire massembo, vermist, politie, den haag
De 14-jarige vermiste Nsimire Massembo.

De vader van de vermiste 14-jarige Nsimire Massembo doet op Facebook een emotionele oproep om zijn dochter te vinden. Nsimire is op vrijdag 27 juli voor het laatst gezien op de Prinsegracht in het centrum van Den Haag. Sindsdien ontbreekt van haar elk spoor.

De politie is inmiddels een onderzoek gestart. De foto van het Nsimire staat op de website van de politie. Het meisje zou zich geregeld begeven in het Zuiderpark in Den Haag.

“Sinds 27 juli 2018 is de kamer van Nsimire leeg. Onze dochter is namelijk al ruim meer dan een week vermist en we hebben nog steeds geen idee van waar ze is. De moeder slaapt en eet niet en mijn andere kinderen huilen zichzelf meer dan een week in slaap. Mijn jongste vraagt elke dag: “ papa, komt ze vandaag weer terug?” Ik zeg dan ja mijn schat, terwijl ik helaas het antwoord op haar vraag niet heb”, schrijft vader Baderha op Facebook.

AMBER Alert

De ouders van Nsimire begrijpen niet waarom er niet meer in het werk wordt gesteld door de politie om hun dochter te vinden. “Wij begrijpen niet waarom er geen amber alert wordt uitgeroepen, waarom er niet massaal naar ons kind wordt gezocht en vooral waarom er al zoveel tijd voorbij heeft kunnen gaan zonder dat het land waar wij ons een mee voelen met ons mee zoekt.” 

Beschermen

“Toen Nsimire nog klein meisje was vroeg ze een keer aan mij: “Papa, ga je mij altijd beschermen?” Ik heb toen mijn woord gegeven en haar beloofd dat ik er voor haar zou zijn. Ik mis haar zo verschrikkelijk. Ik vraag u vanuit mijn hart om mij te helpen deze belofte waar te maken en haar vermissing de aandacht te geven die het verdient. Ik ben ten einde raad. Help ons alsjeblieft ons meisje terugvinden. Wij gaan kapot zonder haar”, besluit Baderha.

Signalement

Nsimire heeft een donkere huidskleur en zwart haar met ingevlochten nephaar zwart en bruin + grijze bandana. Ze heeft een slank postuur.

Op de dag van haar verdwijning droeg zij een lichtblauwe spijkerbroek met scheuren op de bovenbenen, hieronder draagt zij een blauwe strakke korte broek (die ook als gewone korte broek gedragen kan worden). Een wit t-shirt, korte mouwen met een onbekende print erop + een ander shirt: een donkerblauw t-shirt, korte mouwen met op de borst geprint “G-star Raw” en zwarte Nike schoenen met wit Nike logo en witte opstaande zool. Bron: Politie.nl.