Veel verwarring rondom situatie Barbie

barbie, samantha de jong, nieuw
De nieuwe Barbie (L) en de oude Barbie (R).

Er is veel verwarring rondom de toestand van Samantha De Jong, alias Barbie. Haar vriend Michael Klein is aangewezen als woordvoerder en spreekt verhalen van getuigen tegen over wat er nou precies gebeurd is met de Haagse blondine. 

Samantha werd dinsdagochtend met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht omdat zij uit het raam zou zijn gesprongen. De getuigenis van een buurvrouw die alles heeft zien gebeuren luidt dat de blondine in haar polsen aan het snijden was en vervolgens van een hoog naar beneden sprong. Klein ontkent dit. Volgens hem werd Barbie onwel door een combinatie van medicijnen en hitte, waardoor ze viel. Volgens de woordvoerder was het geen poging tot zelfdoding.

Pottenkijkers

Barbie is volgens Klein ontslagen uit het ziekenhuis omdat er pottenkijkers en vervelende mensen waren. Zij zou volgens hem zijn overgeplaatst naar een psychiatrische kliniek om tot rust te komen. Of dit klopt kan niet bevestigd worden. Iedereen om Barbie heen houdt de lippen stijf op elkaar.

Kinderen

Michael van der Plas, Barbie’s ex-vriend en vader van haar kinderen Angelina en Milano, kwam met spoed vanuit Spanje met de auto naar Nederland. Alle vluchten zaten volgeboekt schreef hij op zijn Instagram. Hij zou vandaag een gesprek hebben met de familie van Barbie.