Vermiste Surinaamse Jesaja Dollart (23) overleden

jesaja dollart, amsterdam
Jesaja Dollart. Foto: Facebook.

De sinds 17 januari vermiste Surinaamse Jesaja Dollart (23) is overleden. Dit schrijven familieleden van de jongen op social media.

Het lichaam van Jesaja werd vrijdag door de politie aangetroffen in het water bij de Mauritskade. Hoe de jongen in het water terecht is gekomen en wat de precieze toedracht van zijn dood is, wordt op dit moment onderzocht.

De Amsterdammer werd sinds donderdag 17 januari vermist. Jesaja had zijn vrouw en kinderen thuis afgezet. Daarna ontbrak van hem ieder spoor. Hij werd volgens de politie voor het laatst gezien in de Derde Oosterparkstraat in Amsterdam Oost.

De familie zette vervolgens een zoekactie op touw. Naast het delen van foto’s van Jesaja op Facebook werd er een flyeractie georganiseerd in Amsterdam. “Wij willen iedereen bedanken die ons hebben geholpen met het flyeren, delen bidden en vooral het niet op te geven. Dit komt als een klap in ons gezicht. We zullen aan je blijven denken en van je blijven houden. Rust zacht Jesaja”, schrijft een nicht van het slachtoffer op Facebook.

Jesaja laat een vrouw en drie kinderen (5, 2 en 10 maanden oud) achter.

Wij willen iedereen bedanken die ons hebben geholpen met het flyeren, delen bidden en vooral het niet op te geven.Dit…

Geplaatst door Vanna Fernandes op Vrijdag 22 februari 2019