Vrienden Orlando brengen laatste hulde met afscheidsceremonie

orlando boldewijn, afscheidsceremonie, rotterdam

Vrienden van Orlando organiseerden gisteren een besloten afscheidsceremonie in het congrescentrum Arminius in Rotterdam. Volledig in ‘Orlando style’ werd er met heel veel liefde en voor de laatste keer afscheid van Orlando genomen door vrienden en bekenden.

Geel

Via de uitnodiging werd opgeroepen om een gele bloem mee te nemen voor Orlando. Geel was zijn lievelingskleur. Aan de oproep werd massaal gehoor gegeven, wat leidde tot een gele bloemenzee in de zaal.

Veel vrienden

Dat de 17-jarige Orlando een imposante en graag geziene jongen was, is iedereen het over eens. “Orlando was uniek en een levensgenieter met heel veel vrienden. Omdat de uitvaart in besloten kring plaats heeft gevonden, was het nodig om een herdenkingsfeest te organiseren voor al zijn vrienden. Gisteravond was fantastisch”, zegt Joanne Keitch, een kennis van Orlando die betrokken was bij de organisatie.

Program

Tijdens de dienst werd er door verschillende mensen gesproken en gezongen. Ook werd er film gekeken en naar Orlando’s favoriete muziek geluisterd. Een van zijn vriendinnen maakte zelfs een speciale Orlando playlist op Spotify. Aansluitend werd er samen gegeten en herinneringen gedeeld.

Afgelopen woensdag werd Orlando, eveneens in besloten kring, begraven.

Op de website Rememberorlando.nl zullen binnenkort foto’s en video’s van de afscheidsceremonie komen te staan.

orlando, afscheid, rotterdam, arminius
Mensen staan in de rij bij congrescentrum Arminius in Rotterdam om Orlando een laatste eer te bewijzen.
orlando, afscheid, rotterdam, arminius
Met veel gele bloemen werd Orlando met liefde herdacht.