Zeeuwse rappers brengen ode aan Feyenoord

kd, huck vin, clubkleuren, feyenoord, rotterdam, de kuip
KD (links) en Huck Vin (rechts).

De Zeeuwse rappers Huck Vinn en KD van de rapformatie 0118-vier hebben een ode aan Feyenoord uitgebracht. Met de track ‘Clubkleuren’ steken de Vlissingers de liefde voor hun club uit de Maasstad niet onder stoelen of banken. Er werd zelfs een video voor de track opgenomen in Rotterdam. Don-P is verantwoordelijk voor de productie.

Op de vraag hoe zij op het idee zijn gekomen om een ode aan Feyenoord te maken, antwoord Huck Vinn: “Metwes (van de rapformatie Lost Rebels) kwam met het idee voor ons om een track te maken. Hij wist dat wij ook voor Feyenoord zijn.”

Huck Vinn werkt op dit moment aan zijn eigen soloalbum, wat in de eindfase zit. Op het album zullen samenwerkingen te horen zijn met KD, Neger R. de Vries, Jéno, D-Double en Lost Rebels.

Beker

De mannen zijn er beiden van overtuigd dat Feyenoord 22 april de beker gaat pakken tegen AZ. “Het zal niet zonder slag of stoot gaan, maar die winnen we!”, zegt Huck Vinn. “Stannie pakt Feyenoord die beker! Daarna de Supercup en dan gewoon weer kampioen!”, vervolgd KD.