Crimineel van Surinaamse origine omgebracht in Willemstad op Curaçao

De 23-jarige crimineel Genciël “Genna” Feller, geboren in Amsterdam, is maandag doodgeschoten in Willemstad op Curaçao. Dat laat het Nederlandse blad Het Parool weten.

De twintiger van Surinaamse origine zou een maand geleden ook al zijn beschoten in zijn woonplaats Almere te Nederland. Toen schoot een onbekende meerdere kogels op hem af op de Dokkumlaan in de Stedenwijk, toen hij met zijn vriendin in een auto zat.

De crimineel zat afgelopen maandag rond 10.00 uur in een auto voor wat winkels toen twee onbekenden hem onder vuur namen. Hij overleefde het spervuur niet. Bekijk hieronder de beelden.

De liquidatie heeft tot grote onrust geleid, ook omdat zijn vrienden meer geweld vrezen. Advocaat Bart Hartman schrikt van het nieuws over zijn cliënt. “Als iemand twee keer wordt beschoten en bij de tweede aanslag overlijdt, ontstaat natuurlijk een beeld. Ik weet ook in welk crimineel circuit hij zich begaf, maar hij was óók een jongen met een heleboel gevoel. Ik mocht hem graag en zijn dood doet me wat. Als hij in een andere buurt was opgegroeid, had hij misschien niet die verkeerde beslissingen genomen.”

Bron Het parool