Jhené Aiko doet onverwachts extra show in Antwerpen

jhené aiko, trip tour, europa-
Foto: Jhené Aiko

De Amerikaans R&B-zangeres Jhené Aiko (29) maakt op dit moment wereldwijd furore met haar tweede studioalbum en bijbehorende film ‘Trip’. De plaat kwam op 22 september uit op ARTium en DEF JAM Recordings. 22 (toeval?) meeslepende nummers over de liefde, verliezen, ontdekkingen en loslaten. Een waar meesterwerk.

Uitverkocht

De zangeres, met Europese, Afrikaanse en Aziatische roots, zal naast een op dit moment lopende tour in Amerika, ook Europa aan doen. De show van zondag 11 februari in Paradiso Noord was in een mum van tijd uitverkocht. Op dit moment zijn er maar liefst 169 mensen opzoek naar een ticket op Ticketswap, dat wordt dus een vrij lastig verhaal.

Dubbele prijs

Op marktplaats staan wel enkele kaarten, maar je loopt de kans dat ze nep zijn en/of mee gerotzooid is. Je kan je afvragen waarom iemand vanochtend een kaart(en) koopt via het officiële verkoopkanaal en ze vervolgens enige tijd later voor de dubbele prijs verkoopt. Schandalig. Daar zou echt serieus iets aan gedaan moeten worden.

Afsluitende show

Maar niet getreurd, want Jhené Aiko sluit haar Europese tour af bij onze zuiderburen, in België. Je kan haar dus nog live bewonderen. Op vrijdag 23 februari staat ze namelijk in Trix, in Antwerpen. Er zijn nog kaartjes beschikbaar, dus wees snel. De tickets zijn goedkoper dan in Nederland. Geen 29,50 euro, maar slechts 22,50 euro per stuk. Klik hier om direct je ticket te bemachtigen.

jhené aiko, trip tour dates, europa