1-jarige Boone gaat de wereld over met vermakelijk optreden met brassband

De 1-jarige Boone creëerde afgelopen maandag de dag van zijn leven. De jongen voegde zich met zijn fluit op het bekende Jackson Square in New Orleans bij een brassband die daar op dat moment aan het spelen was. Een familielid filmde het vermakelijke optreden en plaatste het op Facebook. Met meer dan 100.000 shares werd het filmpje dik vier miljoen keer bekeken. 

Toegejuicht

Ook de moeder van Boone was bij het iconische moment van haar koter aanwezig. “Onze kleine 1-jarige jongen liep er heen en ‘speelde’ met deze fantastische band. Boone heeft zoveel lof gekregen en is zo enorm toegejuicht. Dit is het mooiste wat ik ooit heb gezien”, zegt Stefanie Coleman Anthony op Facebook.

Coleman geeft ook alle lof aan de brassband. “Een gigantische dank zijn wij verschuldigd aan de ‘Where Ya At’ brassband voor het omarmen van zijn aanwezigheid! Dit verwarmt onze harten en wij zijn meer dan dankbaar dat dit jullie dag mag oplichten”

Bootsy Collins

Ook de legendarische muzikant Bootsy Collins deelde het filmpje op zijn Facebook pagina. Hij zette de video kracht bij met een boodschap. “Laat al onze kinderen hun hoorns gaan blazen en laat hun de muren die ons weerhouden om van elkaar te houden afbreken. Wij kunnen veel leren van een kind!” 

bootsy collins, boone, facebook