Guyanese autocoureur overvallen en in oor geschoten

kristian jeffrey, guyana-
Kristian Jeffrey. Foto: Guyana Chronicle.

De Guyanese autocoureur en squashspeler Kristian Jeffrey is zaterdagnacht het slachtoffer geworden van een gewapende overval in Guyana. Bij het voorval werd de sporter in zijn rechteroor geschoten. Dit melden verschillende media in Guyana. 

Jeffrey kwam met een vriend van het concert van de Jamaicaanse reggae- en dancehallartiest Buju Banton in het Providence Stadion. Het duo bestelde een taxi om hen naar huis te brengen, maar door de enorme drukte op de weg besloot het tweetal om de taxi tegemoet te lopen.

“In de omgeving van Agricola werden we aangesproken door een aantal gewapende personen die ons dwongen onze eigendommen af te geven, zoals juwelen, telefoon en portemonnee. Tijdens deze confrontatie werd ik in mijn rechter oor geschoten”, aldus Jeffrey in een verklaring.

De autocoureur werd naar het Balwant Singh ziekenhuis gebracht, waar de wond behandeld werd en hij hechtingen kreeg. Hierna kon Jeffrey huiswaarts keren.

“Ik wil de dokters bedanken die mij direct behandeld hebben, mijn familie en vrienden en iedereen die mij beterschap heeft gewenst en gesteund heeft”, aldus de autocoureur.

kristian jeffrey, guyana
Kristian Jeffrey werd bij de overval in zijn oor geschoten. Foto: Facebook.