Vriendin Avicii schrijft emotionele brief op Instagram

tereza kačerová, avicii, tim bergland
Foto: Instagram

De vriendin van dj Avicii (28), Tereza Kačerová (25), heeft op Instagram een emotionele brief aan haar pas overleden vriend geschreven. De relatie tussen Tim Bergland, zoals Avicii in het echt heette, en Kačerová was geheim voor de buitenwereld, maar het Tsjechische model heeft het nu zelf alsnog naar buiten gebracht. 

Onwerkelijk

“Lieve Tim. Ik heb de laatste dagen gewacht tot ik wakker zou worden, gewacht op iemand die me zou zeggen dat dit een zieke grap is, een of andere vreselijke fout. Ik denk dat het nu pas begint door te dringen dat ik je nooit meer opnieuw zal zien”, aldus Kačerová. “Elke keer dat ik ‘RIP’ en ‘Avicii’ samen in een zin zag staan, of de datum van je overlijden, sloeg het bij mij weer in als een bom.”

Schijnwerpers

“Ik was er altijd op gebrand om onze relatie buiten de schijnwerpers te houden, omdat ik wilde dat het alleen van ons was en ik geen behoefte had aan de gekte. Maar ik heb altijd gedacht dat wanneer ik het met de rest van de wereld zou delen, dat ik zwanger zou zijn van ons kind.”

“Toen ik zag dat ze je pagina op Wikipedia hadden aangepast van is naar was, begon ik te huilen”, schrijft ze. Het model vertelt ook uitgebreid hun eerste date.

Filmpje

Kačerová deelde ook een filmpje met privéfoto’s van haar, Bergling en haar zoontje Luka (uit een eerdere relatie). In een tweede video is te zien hoe Luka verdrietig om Bergling roept op een moment waarop Avicii even buiten de deur is.