Zanger Tyrese voor de tweede keer vader geworden

tyrese, samantha lee
Tyrese en zijn vrouw Samantha Lee.

Zanger Tyrese is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Samantha Lee zette na een bevalling van 30 uur een gezonde dochter op de wereld, genaamd Soraya Lee Gibson. 

“Vader God wij houden voor altijd van u en zijn u dankbaar voor het veilig op de wereld brengen van onze prinses Soraya Lee Gibson. 3800 kilogram weegt ze en ons leven is voor altijd veranderd. Mijn vrouw is een echte kampioen! De bevalling heeft 30 uur geduurd, maar ik heb voor het eerst de kracht van een vrouw mogen meemaken. Dankjewel Jezus! We hebben uw liefde, gunst en genade gevoeld”, schrijft Tyrese bij een foto van een voetafdruk van Soraya op Instagram.

Soraya is het eerste kind van de 39-jarige Fast and the Furious-acteur en zijn vrouw Samantha Lee. De zanger heeft uit zijn vorige huwelijk al een elfjarige dochter, Shayla.

De dolblije Tyrese plaatste op zijn Facebook een video waar hij met zijn 3800 kilogram wegende Soraya danst.

One day she will know that her father broke it on down for our first dance! #DaddyDuties shot by her amazing mother aka #QueenPowerGod #PrincessSoraya was unimpressed cause she slept on our first! #HappyJoyfulGratefulParents #TheGibsons

Geplaatst door Tyrese Gibson op Woensdag 3 oktober 2018

 

I’m in love….. Mommy is sleeping I hope you don’t mind angel, I’m just going to love on you until she wakes……. #DaddyDuties

Geplaatst door Tyrese Gibson op Woensdag 3 oktober 2018