Aangespoeld lijk in Suriname nog niet geïdentificeerd

Foto: Rachel Patterson

Het aangespoeld lijk van een manspersoon die woensdagmiddag in de Surinamerivier werd aangetroffen, is nog niet geïdentificeerd. Het gaat om een man van vermoedelijk Hindoestaanse afkomst met een geschatte lengte van 1.78 meter. Hij was gekleed in licht kleurige kleding zonder schoeisel en droeg blauwe werkhandschoenen. Dit meldt de Surinaamse politie in een persbericht. 

De politie van Livorno kreeg in de middag van woensdag 15 mei de melding binnen dat een lijk van vermoedelijk een  Hindoestaanse manspersoon op een bepaalde locatie in de Suriname rivier dreef.

De politie ging naar de opgegeven locatie en trof inderdaad een lijk aan van een man van vermoedelijk Hindoestaanse afkomst. Op het onzield lichaam zijn geen documenten aangetroffen die de identiteit van de man prijs konden geven. Er werd een buurtonderzoek verricht maar geen van de gevraagde personen wisten wie de man is. Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

De politie roept de nabestaanden of zij die denken de dode man te kennen op om contact op te nemen met de politie van het bureau Livorno op de telefoonnummers 483400/483700 of 481941 of de afdeling Forensische Opsporing op de telefoonnummers: 403806/404022.