Auto schiet van de weg en boort zich in Surinaamse bar

auto, bar suriname, 10 maart 2019--1

Een auto heeft zondagmiddag enorme ravage aangericht aan het gebouw van Sudesh bar aan de Bomaweg in Suriname, nadat die van de weg is ‘gevlogen’. Volgens eerste informatie kwam de bestuurder met de schrik vrij en raakte er niemand gewond.

Een ooggetuige tevens buurtbewoner meldt aan deze website dat die toevallig uit het raam keek en een auto verder in de straat met een enorme vaart zag aanrijden. “Ik dacht dit loopt niet goed af. Daarna ging de auto alleen maar harder en harder rijden. Op een gegeven moment vloog de auto van de weg en met een ongelofelijke klap kwam hij bij de bar tot stilstand.”

Verder laat de ooggetuige weten dat de eigenaar van de bar ook zelf daar woont met zijn gezin en enorm gebelgd is over de situatie omdat die nu buiten zijn schuld om de wacht moet houden over zijn eigen gebouw. “Dit soort mensen moeten voor de rest van hun leven verbannen worden om deel te nemen aan het verkeer”, aldus de ooggetuige. Als de bestuurder onder invloed was en wie voor de kosten zal opdraaien is nog onduidelijk. De politie heeft de zaak in onderzoek.

auto, bar suriname, 10 maart 2019--1

auto, bar, suriname, crash