BIC Coronie: Huldiging Wijnaldum in Suriname afgelast

wijnaldum suriname, champions league
Georginio Wijnaldum is met de Champions League-beker aangekomen in Suriname. Foto: Johan Adolf Pengel International Airport

De decoratie van Georginio Wijnaldum door president Bouterse die morgen in Suriname zou plaatsvinden is afgelast. Dit maakt het Burger Informatie Centrum in Coronie bekend op zijn Facebookpagina. Wijnaldum arriveerde gisteren met de Champions League-beker in Suriname.

“De Districtscommissaris van Coronie maakt bekend dat, wegens bijzondere omstandigheden, de huldiging van de Liverpool voetballer Wijnaldum is afgelast. Gelieve hiervoor begrip te tonen”, luidt de bekendmaking.

Op social media gonsde het van de berichten dat de decoratie van Wijnaldum door de politieke partij NDP van president Bouterse gebruikt wordt voor politieke doeleinden. Onduidelijk is of er een verband bestaat tussen deze geruchten en het cancelen van de decoratie.

De Liverpool-speler geeft morgen om 12:00 uur zelf een persconferentie, aldus Radio ABC.

BEKENDMAKINGDe Districtscommissaris van Coronie maakt bekend dat , wegens bijzondere omstandigheden , de huldiging van de Liverrpool voetballer Wijnaldum is afgelast. Gelieve hiervoor begrip te tonen.

Geplaatst door Bic Coronie op Vrijdag 14 juni 2019