Boze Surinaamse student poept op vloer in Rotterdamse woning

stinkt, geur, bad smell
Foto: Brian Fitzgerald

Een boze 21-jarige Surinaamse student heeft zijn huisbaas getrakteerd op een zeer onaangename verrassing. De huurder had op de vloer van zijn woonruimte gepoept en was zelf met de noorderzon vertrokken.

Huurachterstand

De student huurde een particuliere woonruimte in Rotterdam en had een huurachterstand van drie maanden opgelopen. De scholier had gezegd dat hij geldproblemen had, maar dat hij de achterstallige huur spoedig zou betalen. Toen de verhuurder voor de zoveelste keer contact met de student opnam bleek dat zijn mobiele telefoon afgesloten was.

Ontlasting

Afgelopen woensdag ging de verhuurder met zijn dochter zelf poolshoogte nemen in de woning. De twee troffen op de vloer van de woonkamer en keuken hopen ontlasting aan. Ook het toilet was niet doorgetrokken en zat vol ontlasting. De scholier zou zijn verhuisd zonder dit te melden.

Wraakactie

Volgens de dochter is er sprake van een wraakactie. “Het is schandalig wat hij heeft gedaan. Dit is gewoon een vulgaire wraakactie omdat mijn vader tijdens het laatste telefonisch contact zeer grof tegen hem is geweest. Kennelijk is hij boos”, aldus de dochter tegenover het Surinaamse GFC Nieuws.