Curaçaose InselAir hervat vluchten naar Suriname

insel air, curacao, nederlandse antillen, paramaribo, suriname
Foto: Aero Icarus

De Curaçaose vliegmaatschappij InselAir zal vanaf 20 november weer vluchten gaan uitvoeren naar Paramaribo, Suriname. Eerder dit jaar staakte het bedrijf de diensten wegens financiële problemen.

Opgeschort

InselAir vloog sinds maart alleen vanaf Curaçao naar Aruba, Bonaire en Sint Maarten. De bestemmingen Barquisimeto, Caracas, Georgetown, Haïti, Havana, Kingston, Las Piedras, Manaus, Medellin, Miami, Port of Spain, Santo Domingo en Quito werden opgeschort. Recent kondigde de maatschappij zelf al aan uiterlijk in november te willen terugkeren naar Suriname.

Plan

De Curaçaose regering kwam, naast een geldinjectie, ook met een herstructureringsplan voor de vliegmaatschappij. In een persverklaring zegt InselAir dat Paramaribo de eerste bestemming is die opnieuw wordt aangedaan na het herstructureringsplan.

Vluchtschema

Vanaf maandag 20 november zal er twee keer per week op Paramaribo gevlogen worden met een MD-83 toestel, die eerder ook al ingezet werd op Suriname. Er wordt gevlogen op de maandagen en de vrijdagen.

* De maandagvlucht vertrekt om 14.15 uur uit Curaçao en komt om 17.45 uur aan in Paramaribo. De terugvlucht vertrekt om 18.30 uur uit Paramaribo en komt om 20.00 uur aan op Curaçao.

* De vrijdagvlucht vertrekt om 09.15 uur uit Curaçao en komt om 12.45 uur aan in Paramaribo. De terugvlucht vertrekt om 13.30 uur uit Paramaribo en komt om 15.00 uur aan op Curaçao.

* lokale tijden.