Digicel viert 10-jarig bestaan in Suriname: gratis bellen van 10 tot 10

digicel, suriname, actie, gratis bellen-
Foto: Digicel

Digicel is vandaag precies 10 jaar actief in Suriname. De telecomprovider legt daarom zijn klanten in de watten met diverse acties.

Acties

  • Vanaf 10 uur ‘s morgens tot en met 10 uur in de avond bellen alle Digicel klanten (prepaid en postpaid) gratis naar Digicel nummers. Deze actie geldt alleen op woensdag 29 november 2017 en geldt alleen voor telefoongesprekken binnen Suriname.
  • Als speciaal bedankje naar alle prepaid gebruikers toe, geeft Digicel 30 dagen gratis bellen plus 10 GB data.
  • Digicel betaald de telefoonrekening van november 2017 van alle postpaid klanten.

Dankwoord

“We hebben ontelbare prestaties geleverd en mijlpalen bereikt met ons bedrijf. We zijn onze klanten zeer erkentelijk dat zij op ons vertrouwen voor het leveren van onze diensten en producten. Hun eisen, uitdagingen en feedback hebben ons ertoe aangezet om door te gaan en ons in de loop der jaren krachtig te verbeteren.

Ons succesverhaal blijft onvolledig zonder de steun van onze klanten en onze werknemers. Ze hebben ons niet alleen een deel van hun leven gemaakt, maar hebben ons ook geholpen om heel Suriname te bereiken. We kunnen hen niet genoeg bedanken voor hun bijdragen aan Digicel Suriname”, aldus Roeland van der Hoeven, CEO van Digicel.

Maatschappelijk betrokken

De Digicel Group is actief in 31 markten in het Caribisch gebied, Midden-Amerika en de Aziatisch-Pacifische regio. Onder de naam ‘Digicel Foundations’ worden er diverse maatschappelijke projecten uitgevoerd in onder andere Haïti, Jamaica, Papoea-Nieuw-Guinea, Trinidad en Tobago en Suriname. Dit zijn educatieve, culturele en sociale ontwikkelingsprogramma’s.

Meer info via: Digicel Suriname