Doodgereden voetganger in Suriname nog niet geïdentificeerd

Foto: Rachel Patterson

De man die zondagmorgen nabij de kruising van de Ringweg Zuid en Boerbuitenweg in Suriname dood werd aangetroffen, is nog niet geïdentificeerd. Het gaat om een man van Hindostaanse afkomst, slank van postuur met een geschatte lengte van 1.70 meter. Hij moet rond de 45 jaar oud zijn en hij was gekleed in een blauwe jeans broek, een blauwe T-shirt en zwarte sportschoenen. Dit meldt de Surinaamse politie in een persbericht. 

De politie van bureau Munder kreeg via het Command Center de melding dat een man bewusteloos langs de weg lag. Hij was niet aanspreekbaar. De ambulance werd vervolgens ingeschakeld. Het ambulance personeel dat ter plaatse verscheen gaf aan dat de man geen teken van leven meer vertoonde. Een daarna ingeschakelde arts stelde de dood van deze man officieel vast.
Politioneel onderzoek heeft naar voren gebracht, dat de man een voetganger was. Dat hij door een voertuig is aangereden en dat de bestuurder van dat voertuig is door gereden. Het slachtoffer is daardoor in hulpeloze toestand achtergelaten. Het ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag heeft genomen. Inmiddels is het onderzoek van deze zaak overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo. Met het overlijden van deze voetganger staat de verkeersbarometer landelijk op 27.
Nabestaanden of zij die denken deze manspersoon te kennen worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de Verkeersunit van Regio Paramaribo. Deze afdeling is te bereiken op het telefoonnummer 403381.