Drie scholieren aangereden door bromfiets in Suriname

kps, suriname, politie, 13 april 2019
Foto: KPS.

Drie scholieren zijn gisteren op de Indira Gandhiweg, ter hoogte van de Samboerastraat, aangereden door een bromfiets. Zij liepen verschillende soorten letsel op en zijn per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Dit schrijft de Surinaamse krant Times of Suriname.

Het ongeval gebeurde omstreeks 07:25 uur. De kinderen, die onderweg naar school waren, stonden voor het zebrapad te wachten tot zij konden oversteken. De bromfietser, die vanuit de richting van Latour kwam en richting Lelydorp ging, reed plots de drie voetgangers aan. Zowel de kinderen als de bestuurder van de bromfiets kwamen ten val. Enkele autobestuurders boden direct hulp aan. Een voorbijrijdende politieauto schakelde de ambulance in.

Alle drie de kinderen raakte gewond. Een van hen verloor enkele tanden, de overige twee liepen andere lichamelijke verwondingen op. Ook de bromfietser kreeg ter plaatse medische behandeling, aldus het medium.

Vermoedelijk heeft de bestuurder van de bromfiets niet gezien dat de kinderen de straat overstaken. Onduidelijk is of de bestuurder van de bromfiets in verzekering is gesteld.