Familie doet oproep om vermiste Chefelshia (4) te vinden in Suriname

chefelshia samson, suriname, vermist
De 4-jarige vermiste Chefelshia Samson. Foto: Henriëtte Groenvanka

In Suriname wordt gezocht naar de 4-jarige Chefelshia Samson. Het meisje wordt sinds vanmiddag vermist. Chefelshia is voor het laatste gezien op het schoolplein van de Thiendallyschool (Kolfschool) in het ressort Latour. Familieleden slaan alarm en hebben op Facebook een oproep geplaatst met als doel haar terug te vinden of meer informatie te krijgen. 

De oproep:

“Facebook friends en familie aub ik heb jullie hulp nodig, onze dochter, kleindochter en nichtje die is vermist, ze heet Chefelshia Samson, 4 jaar oud leerling van de Hetty thiendallyschool (Kolfschool) Latour 2 project, voor het laatst gezien vanmiddag op het schoolplein met enkele medeleerlingen, ze waren aan het spelen.

Der kleding:rosé uniform, jeansrok, rosé tinkerbel tas en zwarte dichte schoenen indien haar gezien heeft vraag ik u beleefd contact op te nemen met Elfaisa Samson de moeder of met my via Facebook op het nummer 8645982 app 7282496 of 7187850 of met de politie via de centrale meldkamer 115.

PS DAT BERICHT STAAT REEDS OPENBAAR GAARNE DELEN ZODAT ZE WEER VEILIG EN WEL IN DE ARMEN V HAAR OUDERS KAN ZIJN.”

UPDATE:

Meerdere mensen vragen zich af of de vader van Chefelshia haar niet van school heeft gehaald of heeft meegenomen. Henriëtte Groenvanka maakt op Facebook duidelijk dat dit niet het geval is en dat de ouders van het meisje samenwonen en er een goede communicatie tussen beide is.

UPDATE:

Chefelshia is inmiddels in goede gezondheid aangetroffen. Zij was met enkele medeleerlingen mee naar huis gegaan.