Fly All Ways-vlucht naar Paramaribo met 24 uur vertraagd

fly all ways, suriname, paramaribo, fokker f70
Foto: Andrew J. Muller

Passagiers van de Surinaamse luchtvaartmaatschappij Fly All Ways werden onaangenaam verrast bij aankomst op de luchthaven van Curaçao. Daar kregen zij te horen dat hun vlucht naar Paramaribo door een technisch probleem met 24 uur is vertraagd. Transferpassagiers zijn hierdoor aangewezen op een verblijf in een hotelkamer op kerstavond.

“Wel niet mooi om kerstnacht zo door te brengen in je eentje, terwijl je familie in Suriname is. Maar ik maak er maar het beste van. In elk geval is de hotelkamer wel goed”, zegt een gedupeerde passagier tegen het Surinaamse Starnieuws.

Te laat

Een tweede gedupeerde passagier meldt dat de e-mail die in de ochtend is verstuurd door Fly All Ways niet iedereen tijdig heeft bereikt. Sommige passagiers zijn van omliggende eilanden naar Curaçao gekomen om door te reizen naar Suriname.

“Pas toen wij al op de luchthaven waren, kregen wij het slechte nieuws dat de vlucht is vertraagd met 24 uur. Vooral voor passagiers met kinderen was dat geen mooi nieuws. Sommigen mensen hebben nog een plek kunnen vinden op de SLM”, zegt een derde gedupeerde.

De vlucht zal vandaag (maandag), om 16.00 lokale tijd en met een tussenstop op Trinidad & Tobago, alsnog uitgevoerd worden.