Freek Vonk naar Suriname voor Freeks Wilde Wereld

freek vonk, suriname, freeks wilde wereld
Freek Vonk in zijn kano in Suriname. Beeld: NPO

Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk zal zeer binnenkort afreizen naar de jungle van Suriname voor nieuwe opnames van zijn televisieprogramma Freeks Wilde Wereld. Dit bevestigt een van zijn teamleden aan DAGonline. 

Naar welk gedeelte van de jungle in Suriname Freek precies afreist en naar welke specifieke dieren hij opzoek gaat, wil het management nog niet verklappen.

Eerder

De bioloog reisde in 2014 al eerder naar het binnenland van Suriname. Hij kampeerde toen toen bij het Brokopondomeer en ging opzoek naar de reuzenpad. Ook legde hij in de reeks de Surinaamse Ara, Anaconda en Lederschildpad vast.

Theatershow

Freek Vonk trekt op dit moment door Nederland met zijn theatershow ‘Op wereldreis’. Op 27 december presenteert hij zijn nieuwe familieshow ‘In het hol van de leeuw’ in Afas Live, en gaat over de koning van het dierenrijk. “Ik heb weer enorm veel ideeën voor de nieuwe show, die spannend en leerzaam wordt. En ik mag in december de 100.000ste bezoeker van mijn show ontvangen, dat wordt kicken”, aldus de bioloog. Vorig jaar gaf Freek in drie dagen tijd negen uitverkochte shows in Afas Live.