Georginio Wijnaldum met Champions League-beker aangekomen in Suriname

wijnaldum suriname, champions league
Georginio Wijnaldum is met de Champions League-beker aangekomen in Suriname. Foto: Johan Adolf Pengel International Airport

Voetballer Georginio Wijnaldum is vandaag om 15:15 uur plaatselijke tijd (20:15 uur Nederlandse tijd) met de Champions League-beker aangekomen op de Surinaamse luchthaven Zanderij. De Liverpool-speler vertrok vanochtend iets voor het middaguur met KLM richting Paramaribo.

Wijnaldum wordt zondag in de multifunctionele zaal van het commissariaat Coronie in Suriname gedecoreerd door president Desi Bouterse.

De 28-jarige Wijnaldum heeft Suriname onlangs in de spotlight gezet toen hij de Surinaamse vlag bij zich had na de gewonnen Champions League-finale tegen Tottenham Hotspur. Hij toonde zowel de Surinaamse als de Nederlandse vlag in het Spaanse Estadio Wanda Metropolitano. Dit werd door vele Surinamers ervaren als een teken van liefde voor zijn roots in het bijzonder voor zijn Surinaamse oma die ondanks haar 88-jarige leeftijd toch op de vip-tribune zat, aldus de Suriname Herald.

Wat: Decoratie Wijnaldum
Locatie: Multifunctionele zaal van het commissariaat Coronie aan de Gusje Oststraat.
Inloop 16:30 uur, start 17:00 uur.

Geplaatst door Sadiq Ramdass op Donderdag 13 juni 2019

The arrival of Georginio Wijnaldum with the Champoins League Cup at Johan Adolf Pengel International Airport

Geplaatst door Johan Adolf Pengel International Airport op Donderdag 13 juni 2019