Hes-D’s BBQ opent nieuwe vestiging aan de Kwattaweg

hes-d's, suriname, bbq, kwattaweg
Foto: Facebook

Na de vestigingen op Latour en aan de Ringweg, zal er ook aan de Kwattaweg in Suriname een vestiging van de bekende BBQ zaak Hes-D’s geopend worden. Eigenaar Hesdy Adasi heeft met succes proef gedraaid en verheugd zich op de eerste gasten. 

Centrale ligging

Er is bewust voor de Kwattaweg gekozen, vanwege de ligging. Al het verkeer van en naar Saramacca, Coronie, Nickerie en zelfs buurland Guyana passeren de ‘BBQ King’. Daarnaast is er na 10 uur in de avond nauwelijks iets meer open in de omgeving, op een Chinees afhaalrestaurant na.

Buurtbewoners

Meerdere buurtbewoners zijn al komen vragen wanneer de nieuwe vesting van Hes-D’s geopend gaat worden. Als antwoord kregen zei 20 oktober te horen. DAGonline kan niet bevestigen of dit doel is behaald en de toko ook daadwerkelijk open is.

Openingstijden

Mensen dienen wel rekening te houden met andere openingstijden dan bij de overige vestigingen. Zo zal Hes-D’s in de maand oktober alleen in de namiddag en in de avonduren geopend zijn. Afhankelijk van de animo zal bekeken worden of de zaak in november eerder op de dag zal openen.