Journaliste Gail Eijk deelt emotionele videoboodschap

gail eijk, video

De Surinaamse journaliste Gail Eijk deelt op Facebook een emotionele videoboodschap. Eijk, die gisteren ontslagen werd uit het St Vincentius ziekenhuis na onwel te zijn geworden, maakt in het filmpje van haar hart geen moordkuil en houdt een eerlijk betoog over haar ervaringen en kijk op de liefde en het leven. 

Zo zegt de journaliste in de video dat zij zich niet altijd begrepen voelt. “Er zijn momenten dat ik denk dat mijn naam een vloek is. Niemand kent de echte ik. Niemand begrijpt of probeert de echte ik te begrijpen, behalve mijn vrienden en familie”, aldus de 46-jarige Eijk.

De Apintie-verslaggeefster zegt in het filmpje ook gekwetst te zijn in de liefde. “Een ieder kan je vertellen dat hij of zij van je houdt. Maar het zijn niet de woorden die tellen, maar de acties en de manier hoe mensen met je omgaan. Zijn ze er voor je als je ze nodig hebt? Willen ze er voor je zijn?.”

Maar ondanks de tegenslagen in de liefde toont Eijk zich veerkrachtig. “Ik ben niet immuun voor alles wat ik voel. Ik bid veel en ik probeer de kracht in mijzelf te vinden”, zegt de Surinaamse journaliste.

De gehele video is hieronder te zien.

Today I wanted to speak my mind. It is in english en het is geen vingerwijzing naar niemand. I still believe there is something good in everybody. Hopelijk voelt niemand zich aangesproken. Take it as a lesson. Cause I still believe there are no evil people. People become evil because of something that hurt them. And what we should do is keep on loving them and praying for their saviour, no matter how much they hurt you. Always try to be the better version of you. Even if it kills you.

Geplaatst door Gail Eijk op Zaterdag 25 augustus 2018