KLM vervoerde Champions League-beker op matras naar Suriname

klm, wijnaldum, champions league
De voltallige KLM-crew met Wijnaldum en de Champions League-beker op de Surinaamse luchthaven Zanderij. Foto: KLM.

Gisteren reisde Liverpool-speler Georginio Wijnaldum met de Champions League-beker af naar Suriname. Uit een intern bericht van de KLM aan zijn personeel blijkt dat de ‘Cup met de grote oren’ niet werd vervoerd in de ruimbagage van het toestel, maar op een crewrest-matras in de cabine.

Wijnaldum maakte zich zorgen of de beker wel mee aan boord mocht van de Boeing 747. En zou de trofee de vlucht wel onbeschadigd overleven? “Dankzij enkele stapjes extra van collega’s van Passage, Flight Ops en Inflight, kon Wijnaldums wens werkelijkheid worden. Als oplossing werd de cup namelijk met grote zorg vervoerd op een matras in de crewrest”, aldus de KLM in het bericht.

Wijnaldum wordt zondag om 17:00 uur in de multifunctionele zaal van het commissariaat Coronie in Suriname gedecoreerd door president Desi Bouterse.

Zo werd de Champions League-beker door de KLM in de Boeing 747 naar Suriname vervoerd.

Georginio Wijnaldum komt aan op Zanderij in Suriname met de nog ingepakte Champions League-beker en schud de minister van Sport- en Jeugdzaken, Lalinie Gopal, de hand. https://dagonline.nl/suriname/georginio-wijnaldum-met-champions-league-beker-aangekomen-in-suriname/

Geplaatst door DAGonline Nieuws op Vrijdag 14 juni 2019