Nieuw vliegtuig SLM feestelijk ingewijd op Zanderij

slm, surinam airways, boeing 737-700, inwijding, feest, zanderij
Foto: Penaro Dera/Facebook

Afgelopen weekend heeft de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) zijn nieuwe vliegtuig feestelijk ingewijd. De Boeing 737-700 heeft de naam ‘District of Saramacca’ gekregen en zal regionaal worden ingezet op de routes naar Miami, Curaçao en Trinidad en Tobago.

De SLM verkeert al langere tijd in slecht weer en moet het tij zien te keren. Veel passagiers hebben het vertrouwen in de maatschappij verloren door de stroom aan negatieve berichtgevingen in de media en vertragingen en annuleringen van vluchten.

Nieuw tijdperk

Met de komst van de nieuwe Boeing hoopt de SLM een ‘nieuw tijdperk’ in te luiden. De Surinaamse maatschappij zegt in een persbericht het roer nu om te gaan gooien en zich meer te gaan focussen op het aspect service en communicatie. Er zullen de komende maanden een aantal veranderingen binnen de organisatie worden doorgevoerd, zodat deze belofte wordt waargemaakt”, aldus de SLM in het persbericht.

De SLM beschikt op dit moment over drie toestellen. Een Airbus A340, een Boeing 737-300 en de nieuwe Boeing 737-700.

Drukke weekend is voorbij.op 26 mei vond de inzegening plaats van het nieuwe vliegtuig van SLM .SURINAM AIRWAYS.olv dhr Mark lassoe samen met Torosio,

Geplaatst door Penaro Dera op maandag 28 mei 2018