Nieuwe vliegtuigen Fly Allways op komst

fly allways, suriname, fokker 70
Foto: Fly Allways.

De Surinaamse luchtvaartmaatschappij Fly Allways is begonnen aan het traject voor vlootvernieuwing. De maatschappij voert op dit moment gesprekken met diverse vliegtuigleveranciers voor nieuwe toestellen. Dit schrijft het bedrijf in een persbericht.

Volgens de luchtvaartmaatschappij heeft de harde inspanning van het volledige team van Fly Allways en het vertrouwen van de passagiers geresulteerd in marktgroei. “Om deze groei en bovenal de service aan haar passagiers te optimaliseren, waarbij de capaciteit en het comfort van de passagiers centraal staan, is Fly Allways thans bezig met diverse vliegtuigleveranciers om het traject voor vloot vernieuwing voor te bereiden”, aldus Fly Allways in de persverklaring.

Fokkers

Fly Allways heeft de drie Fokker 70-toestellen, die van KLM werden overgenomen, te koop gezet. “De middellange afstand jets van Fokker hebben hun betrouwbaarheid bewezen en hun diensten geleverd.” De luchtvaartmaatschappij laat weten dat de passagiers in de nabije toekomst uit kunnen kijken naar moderne toestellen met een grotere capaciteit en comfort.