Poppe ontvangt onderscheiding van president Bouterse

poppe, bouterse, onderscheiding
Poppe ontvangt de Ere-Orde van de Palm van president Bouterse.

De Surinaamse Reggae en Dancehall artiest Poppe (32) is door president Desi Bouterse onderscheiden in de Ere-Orde van de Palm. 

Deze Ere-Orde wordt ook wel “Orde van Verdienste” genoemd en wordt in Suriname voor bijzondere verdiensten op burgerlijk en militair gebied toegekend.

“Het is voor mij een hele grote eer om door onze president grootmeester Desire Delano Bouterse van onze Republiek Suriname benoemd te worden tot Ridder van de Ere-Orde van de Palm”, schrijft de in België wonenden Poppe op Instagram.

Suriname

Simonia Darson, zoals Poppe officieel heet, was speciaal naar Suriname afgereisd om de onderscheiding van de president in ontvangst te nemen. De decoratie werd uitgereikt in het kader van 155 jaar Keti Koti. Volgens Poppe geeft de onderscheiding haar een stimulans om door te gaan met goede muziek te maken en Suriname op muziekgebied te blijven uitdragen.

Poppe staat op dit moment onder contract bij Wow Pow Recording Studio in Rotterdam. Met het nummer ‘Mi Law’ scoorde zij vorig jaar een grote hit.

????????❤❤❤??

A post shared by Poppe (@officialpoppe) on