Surinaamse Arjun (16) doet video-oproep om vermiste moeder te vinden

De Surinaamse Arjun Maynard (16) is nog steeds op zoek naar zijn moeder, de 37-jarige Monaliza Simone Carmelita Maynard. De vrouw is inmiddels langer drie dagen vermist. In een poging haar te vinden of meer informatie te krijgen heeft de jongen een video-oproep op Facebook geplaatst.

De politie is inmiddels een zoekactie naar Monaliza gestart. Ook familie en vrienden zoeken mee naar de vermiste vrouw. “Ze is niet een type die haar enigst kind in de steek zou laten. Ze heeft een zeer hechte band met haar lieve zoon Arjun”, schrijft Monique Overman op Facebook.

Monaliza vertrok maandagavond omstreeks 19:00 uur op haar Yamaha brommer met kentekenplaatnummer 160249 richting Zorg en Hoop en is nooit op haar bestemming aangekomen. Om 19:45 uur heeft Monaliza een bericht gestuurd naar haar vriendin met de mededeling dat zij onderweg was. Monaliza is woonachtig aan de Wongsoredjostraat nummer 17 (Geyersvlijt).

Weet u waar Monaliza is of heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 115 of de familie via (597) 8124988.

Vermist: Monaliza Simone Carmelita MaynardHeb jij haar gezien of iets van haar gevonden? BEL AUB 115

Geplaatst door Pollack Dahira op Donderdag 11 oktober 2018

Monaliza Poena Maynard, vermist, suriname
De vermiste Monaliza Simone Carmelita Maynard.