Surinaamse kunstenaar maakt indrukwekkende video tegen vrouwengeweld

vorswijk, stop geweld tegen vrouwen
Foto: Kellyrosé CB

De Surinaamse kunstenaar Kellyrosé CB, echte naam Kelno Vorswijk, heeft een indrukwekkende video tegen vrouwengeweld gemaakt. De short-movie, een samenwerking met fotograaf Daudri Adipi, is op verschillende televisiestations in Suriname uitgezonden.

“If you can dream it, you can do it. STOP GEWELD TEGEN VROUWEN”, schrijft de kunstenaar als bijschrijft bij zijn geplaatste video op social media. Hij zegt vrouwen heel speciaal te vinden en ziet veel in hen, daarom wil Vorswijk geweld tegen vrouwen een halt toeroepen.

Kellyrosé CB is body- en bellypainter, maar maakt ook schilderijen en muurschilderingen. Zo mocht de kunstenaar zijn creativiteit laten zien op een muur van de Centrale Bank van Suriname en van een kinderdagverblijf. Op beiden muren prijken nu tekeningen van Vorswijk.

Het werk van Kellyrosé CB staat op zijn Facebookpagina, die vind je hier.

Als onderstaande video niet afspeelt, refresh dan de pagina en klik
rechtsonder op het witte Facebook logo.

Hier mijn boodschap naar de samenleving toe en die mannen die het doen als jij het goed en duidelijk vind laat een ❤ achter en graag door delen ?❌#STOP_GEWELD_TEGEN_VROUWEN❤❌#STOP_VIOLENCE_AGAINST_WOMEN❤many thanks to : Daudry Adipi , Jessica Wielzen Assepoes Simmy and team daudry

Geplaatst door Kellyrosé CB op Zondag 23 december 2018