Surinaamse politieagente verliest drie familieleden bij bootongeluk Suriname

slachtoffers, bootongeluk, 29 december 2018
De drie familieleden van politieagente Safira Narsingh die om het leven kwamen bij het bootongeluk op de Coppenamerivier. Foto: Safira Narsingh/Facebook.

De Surinaamse politieagente Safira Narsingh heeft de schrik van haar leven gekregen toen het nieuws haar bereikte dat er drie familieleden van haar op de verongelukte boot zaten die vannacht kapseisde op de Coppenamerivier.

“Nooit gedacht dat ik mijn geliefde tante Annie, mijn nicht Elisa en mijn poppie nichtje Decharel op zou een wijze zou kwijtraken, neeeee tog neeeee”, schrijft Narsingh als bijschrift onder een foto op Facebook.

Ook condoleert de politieagente de families Biswane en April met het verlies van hun dierbaren.

Het ongeluk, waarbij een boot met 30 opvarenden kapseisde, gebeurde nabij het inheemse dorp Kalebaskreek. De passagiers droegen geen zwemvesten, terwijl deze wel verplicht zijn. Alle slachtoffers zijn inwoners van Corneliskondre, een dorp in het Surinaamse district Sipaliwini. Het woeste water op de Coppenamerivier is de oorzaak geweest van het omslaan van de boot. Een vrouw en twee kinderen worden nog vermist.

Vandaag is echt een black friday ?????????????????Nooit gedacht dat ik mijn geliefde tante Annie, mijn nicht Elisa en…

Geplaatst door Safira Zanilia Narsingh op Vrijdag 28 december 2018