Surinaamse Voetbalbond koopt nieuwe spelersbus

spelersbus suriname
De nieuwe spelersbus van de nationale selecties van Suriname. Foto: SVB.

De Surinaamse Voetbalbond (SVB) heeft een splinternieuwe spelersbus gekocht. Het voertuig is aangeschaft om de nationale selecties van Suriname te vervoeren.

De spelersbus is voorzien van de kleuren van de Surinaamse vlag (groen/rood) en bevat het logo van de Surinaamse Voetbalbond op beiden zijkanten. De quote ‘Football is our passion’ is eveneens zichtbaar aan weerskanten. In de bus is plaats voor zo’n 30 personen.

Het voertuig zal als eerste gebruikt worden door de eerste selectie van bonscoach Dean Gorré (48). De spelersgroep gaat van 13 tot en met 20 maart op trainingskamp in Nickerie. “Waarom we op trainingskamp gaan naar Nickerie? Het is weer eens wat anders. We wilden sowieso apart met de groep, buiten Paramaribo. Het budget laat ons niet toe om naar het buitenlands te gaan, maar ik wilde wel dat we ons even buiten Paramaribo konden terugtrekken en dan is Nickerie een goede optie”, aldus Dean Gorré tegen Radio10.

Op zaterdag 16 maart neemt Suriname het in een oefenwedstrijd op tegen buurland Guyana.

Op 23 maart speelt Suriname in het André Kamperveen Stadion tegen Saint Kitts & Nevis in de CONCACAF Nations League. “Er is niks anders wat we willen doen dan winnen. Alleen winst is een optie voor ons, dus we zullen er hard tegenaan moeten gaan. We rekenen op een overwinning”, aldus de bonscoach.

Natio met nieuwe bus naar trainingskamp in Nickerie.14/3/2019De Surinaamse Voetbalbond heeft een brand nieuwe bus…

Geplaatst door Surinaamse Voetbal Bond op Donderdag 14 maart 2019