VIDEO: Vier doden bij zware aanrijding in Suriname

ongeluk saramacca suriname, larecoweg
De brandweer haalt de levenloze lichamen uit de pick-up.

Bij een aanrijding tussen een pick-up en een vrachtwagen op de Larecoweg in het district Saramacca zijn vier doden gevallen. Dit schrijft de politie in een persbericht.

De politie kreeg omstreeks 14:15 uur een melding van een zware aanrijding. In de pick-up, die in trens was beland, zaten vier personen die allemaal ter plaatste het leven lieten. De lichamen van twee van de dodelijke slachtoffers hingen uit het raam. De lichamen zijn door de brandweer uit het voertuig gehaald. De identiteit van de vier personen zijn nog niet bekend.

Voorlopig onderzoek wijst uit dat beide voertuigen in tegengestelde richting op de Larecoweg reden en dat de bestuurder van de vrachtwagen door nog onbekend oorzaak de macht over het stuur is verloren. De vrachtwagen kwam vervolgens op de helft van de tegenligger terecht en botste frontaal met de pick-up. Door de klap belandde beiden voertuigen in de trens.

De bestuurder van de vrachtwagen is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Met het overlijden van deze verkeersslachtoffers staat de verkeersbarometer landelijk op 58.

Let op! Onderstaande video kan als zeer schokkend worden ervaren.

Geplaatst door Vonsee Susanna op Woensdag 17 oktober 2018

 

Foto: Facebook