Zoontje zoekt naar vermiste moeder (37) in Suriname

Monaliza Poena Maynard, vermist, suriname
Monaliza Maynard.

Sinds gistermiddag is de 37-jarige Surinaamse Monaliza Simone Carmelita Maynard vermist. Arjun, het zoontje van de vrouw, plaatst een bericht op Facebook in een poging zijn moeder te vinden. Familie en vrienden van Monaliza maken zich grote zorgen.

“Geachte fb friends kan je me a.u.b helpen mijn moeder is zoek, sinds gister middag niet thuis gekomen. Ze was op de brom haar kenteken num is #160249. Ik ben in shock, kan zelf haar kleding niet beschrijven, weet niet meer wat ze aan had (ik denk dat het een tijgerpak is)”, schrijft de jongen.

Monaliza vertrok maandagavond omstreeks 19:00 uur op haar Yamaha brommer met kentekenplaatnummer 160249 richting Zorg en Hoop en is nooit op haar bestemming aangekomen. Om 19:45 uur heeft Monaliza een bericht gestuurd naar haar vriendin met de mededeling dat zij onderweg was. Monaliza is woonachtig aan de Wongsoredjostraat nummer 17 (Geyersvlijt).

Er is inmiddels al aangifte bij de politie gedaan, die heeft gezegd dat als Monaliza morgenochtend niet thuis is gekomen in actie zal komen.

Weet u waar Monaliza is of heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de familie via 8124988.

VERMIST PLEASE SHAREbericht van haar zoontje: geachte fb friends kan je me a.u.b helpen mijn moeder is zoek sinds…

Geplaatst door Pollack Dahira op Woensdag 10 oktober 2018

monaliza maynard, brommer, vermist
De brommer waarop Monaliza Maynard vertrok.